Monday, June 29, 2020

VALÈNCIA COMPTARÀ AMB CINC CANALS PER A LA PRÀCTICA D'ESPORTS NÀUTICS A LES SEUES PLATGES

S'habilitaran a les platges del Perellonet, Malva-rosa, Cabanyal i Pinedo

La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha informat este dilluns que la ciutat de València comptarà des d'esta mateixa setmana amb cinc canals nàutics per a la realització d'activitats aquàtiques a les platges del Perellonet, Malva-rosa, Cabanyal i Pinedo. Cinc canals que permetran realitzar diferents esports aquàtics i que estaran oberts fins al pròxim 15 de setembre, excepte l'abalisament de la platja de Pinedo que es mantindrà fins al 15 d'octubre, sent el canal que més prolonga el seu període operatiu.

Pilar Bernabé ha destacat que “esports tan sol·licitats i amb tanta afició a la ciutat de València com és el cas del kite surf es podran realitzar a la platja del Perellonet”. En concret, serà en la part nord de la platja. Així mateix, el canal nàutic, que l'any passat se situava en esta zona, passarà a localitzar-se en la zona situada al sud de la Gola del Perellonet. “Tots dos canals estaran oberts fins al 15 de setembre”, ha assenyalat Bernabé.

“Un any més, la platja urbana del Cabanyal també oferirà la possibilitat de practicar esports nàutics al costat de l'Espigó de la Marina de València”, ha destacat la regidora d'Esports, que ha afegit que “romandrà a la disposició de les persones usuàries fins al 15 de setembre”.

Pilar Bernabé ha ressaltat a més que “la platja del Perellonet i la platja de la Malva-rosa també comptaran amb sengles canals per a les activitats nàutiques”, així un se situarà a la platja de la Malva-rosa, situada enfront del Pavelló Municipal Malva-rosa, i un altre a la platja del Perellonet, situada al sud de la Gola.

A més, estarà el canal ja esmentat de la platja de Pinedo que romandrà obert fins al 15 d'octubre i compta amb una amplitud de 80 m i se situa a una distància de 400 m de l'espigó. La Fundació Esportiva Municipal ha sol·licitat l'autorització per al muntatge d'estos cinc canals nàutics, segons el que es disposa en l'autorització de la Demarcació de Costas a València de 16 de maig de 2019, per a la pràctica d'activitats nàutiques d'este estiu 2020.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella