Tuesday, March 30, 2021

VALÈNCIA ACULL EL FESTIVAL “LA VOLTA AL MÓN EN 80 PLATS” PER A DINAMITZAR L'ACTIVITAT GASTRONÒMICA

Emiliano García presenta esta iniciativa de Visit València que se celebra del 8 al 18 d'abril a la ciutat

València acull, del 8 al 18 d'abril, la primera edició d'un festival per a gaudir de la gastronomia internacional sense eixir de la ciutat. El regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García, ha presentat hui este certamen organitzat “amb la finalitat de contribuir a dinamitzar l'activitat gastronòmica de la ciutat, sempre en entorns segurs i que compleixen amb la normativa i mesures especificades per les autoritats sanitàries”.

Entre les diferents propostes de “La volta al món en 80 plats”, impulsat per l'Ajuntament de València a través de Visit València, es pot gaudir de receptes peruanes, franceses, japoneses, marroquines, argentines, balcàniques, tailandeses, birmanes, italianes, vietnamites o índies, així com de diferents racons d'Espanya., Alguns suggeriments inclouen plats de diferents racons del món, i en altres casos la proposta se centra en la gastronomia d'un únic lloc.

Més de 30 restaurants s'han sumat a esta iniciativa, oferint proposades de cuina internacional a preu tancat de 19, 29 o 39 euros segons menú (beguda no inclosa). Es pot consultar els diferents menús, així com realitzar ja les reserves, en la web https://www.valenciacuinaoberta.com/lavueltaalmundo/.

El regidor Emiliano García ha destacat que “la gastronomia tradicional valenciana conviu amb altres cuines del món a la nostra ciutat, gràcies al talent i experiència dels professionals amb els quals comptem al capdavant dels fogons”. ”La cuina internacional es pot trobar tant en restaurants específics com en els nostres restaurants més tradicionals a través de l'ús de tècniques avantguardistes o receptes importades que els nostres xefs treballen amb destresa, generant experiències innovadores i contrastos molt interessants”, ha assegurat.

“La volta al món en 80 plats” ha comptat amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de la Diputació de València.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella