Friday, August 13, 2021

València acull el Campionat d'Espanya d'Handbol Platja

Més de 2.100 participants es donen cita a la platja de El Cabanyal-CanyamelarLa Platja del Cabanyal-Canyamelar és l'escenari des d’este divendres fins el diumenge 15 de l'últim torneig de la temporada nacional d'handbol platja, la XXII edició del Campionat d'Espanya d'Handbol Platja. València, que no va poder albergar l'any passat la competició a causa de la suspensió provocada per la covid, torna a gaudir estos dies dels girs sobre l'arena.

La ciutat s'ha convertit en una de les parades obligatòries de l'Arena Handball Tour, el circuit nacional d'handbol platja. A diferència de temporades anteriors on València era seu d'un torneig Arena 1000, en 2021 alberga la gran cita de l'handbol platja espanyol. La qualitat de l'arena valenciana, el seu clima, l’oferta hotelera i el suport de la Fundació Esportiva Municipal de són un reclam per als més de 180 equips que participen del Campionat d'Espanya.
Des d’este matí, la zona de la platja de Les Arenes acull les més de deu pistes habilitades per disputar els prop de 500 partits fins la nit de diumenge. A més, i com ja és tradició en els Campionats d'Espanya, en la jornada de dissabte es disputaran els Partits de les Estreles entre les seleccions nacionals absoluts i els combinats de millors jugadors i jugadores de l'Arena Handball Tour 2021.
Totes dos seleccions han disputat el Campionat d'Europa d'Handbol Platja, on les Guerreres de l'Arena es van penjar la medalla de bronze en el quadre femení i els Hispans de l'Arena van aconseguir un meritori quart lloc en la competició masculina. Un al·licient més per gaudir a València del Campionat d'Espanya d'Handbol Platja.
Més de 2.100 participants competixen per tancar la temporada d'handbol platja, ja que la capital del Túria és l'última parada de l'Arena Handball Tour. Sobre l'arena, la Comunitat està representada per equips vinguts de tota la geografia valenciana per lluitar pel títol de Campió d'Espanya en les huit categories de la competició. Clubs com el CBMP Rayito Saliner o el CH Xàbia són candidats al medaller en diferents categories, tant en el podi femení com en el masculí.
La regidora d'Esports i alcaldessa en funcions, Pilar Bernabé, ha assenyalat que “després de l'èxit del handbol espanyol en els Jocs Olímpics de Tòquio, arriba a l'arena de la nostra ciutat l'handbol platja amb la presència de més de 2.100 participants de tot el país. Vull agrair a la Federació Espanyola d'Handbol perquè siga la nostra ciutat la capital del handbol durant estos dies d'estiu i que continue sent un referent en l'esport nacional i internacional”.
Per la seua part, el president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana, Pedro Fuertes, ha assegurat que “per a nosaltres és un orgull que la Reial Federació Espanyola d'Handbol confie en València com a seu per al gran esdeveniment de l'handbol platja nacional”. De la mateixa manera, confia que “els més de 2.100 esportistes que ens visiten gaudisquen de la seua estada a la ciutat”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella