Friday, January 11, 2019

S'obri la inscripció per a les escales esportives municipals

Des del 7 fins al 30 de gener, per a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 18 anys

Des del 7 fins al 30 de gener s’obri el termini d’inscripció per a la formació de nous grups a les escoles esportives municipals per al 2019. El programa, impulsat per la Fundació Esportiva Municipal, té com a objectiu la promoció de la pràctica esportiva entre els menors dels cicles educatius d’infantil, primària, secundària i batxillerat, és a dir, d’entre 4 i 18 anys.

Les activitats tenen lloc en horari extraescolar en dies laborables i es desenvolupen tant als centres escolars com en algunes de les instal·lacions esportives municipals als diferents districtes. Tots els grups són mixtos i estan dirigits per tècnics esportius qualificats.

«Les escoles esportives són la pedra angular sobre la qual descansa el foment de l’esport en la població infantil i juvenil. L’adquisició d’hàbits esportius des d’edats primerenques afavorix un desenvolupament saludable alhora que enriquix la seua educació com a éssers humans. És per això que animem tots els col·legis perquè impulsen les activitats esportives extraescolars», ha destacat la regidora d’Esports, Maite Girau.

El programa comprén 24 disciplines: activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, frontenis, voleibol, futbol femení, futbol sala, tenis de taula, pilota valenciana, pàdel, waterpolo, rugbi, triatló i orientació.

Cal recordar que el termini d’inscripció està obert tot l’any, sempre que hi haja places disponibles. La regidora Maite Girau ha explicat que les escoles esportives de la Fundació Esportiva Municipal «són un programa igualitari que integra tots i totes els escolars que vulguen practicar esport i estan organitzades per les federacions i les associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella