ASSOCIACIONISME JOVE
Thursday, October 27, 2016

SANDRA GÓMEZ ANIMA ELS I LES JOVES A PARTICIPAR EN LA VIDA POLÍTICA

XXI Fira d'Associacions del Consell de la Joventut

La nostra portaveu Sandra Gómez, ha participat hui a la inauguració de la XXI Fira de l’Associacionisme Juvenil, celebrada en el campus de Tarongers de la Universitat de Valencia i on han participat més de trenta associacions juvenils. Gómez ha recordat durant la seua intervenció la seua militància activa en el moviment associatiu jove i el seu compromís amb la joventut, que la va dur a arribar a presidir el Consell de la Joventut de Valencia per tal de millorar les condicions de vida dels i les joves de Valencia. Una tasca que hui continua fent al front del Grup Municipal Socialista.

La interacció entre associacions i el foment i creació de noves xarxes de solidaritat han sigut els pilars d'esta última edició de la Fira, que ha pretés donar a conéixer i reforçar la participació i l'associacionisme juvenil en la ciutat.

Entre les associacions participants d’enguany figuren ACV Tirant Lo Blanc, Fahz Denia, el Grup Scout Fènix 215 ASDE Scouts Valencians, el Grup Scout Edelweiss-X, la Federació Valenciana d'Estudiants-FAAVEM, YMCA, la Unió d'Estudiants Valencians, Joves amb Compromís-Ciutat de València, Noves Generacions del PP de la Comunitat Valenciana, les Joventuts Socialistes de València, l'Associació d'Estudiants Saó-UV, el Col·lectiu Lambda, el Moviment contra la Intolerància a València, l'Associació Valenciana d'Espina Bífida, Joves CCOO PV, Joves d'Esquerra Unida de València, el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i els Juniors-Moviment Diocesà.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella