ESPORTS
Friday, November 30, 2018

Presentem la XIX edició del Ral.li Ciutat de València

Un total de 66 equips disputen la competició els pròxims dies 30 de novembre i 1 de desembre

L'Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal han presentat la XIX edició del Ral·li Ciutat de València – Memorial Javi Sanz, que tindrà lloc els pròxims dies 30 de novembre i 1 de desembre, i en el qual participarà un total de 66 equips en les modalitats de velocitat i regularitat. La regidora d'Esports, Maite Girau, ha assegurat que «l'automobilisme té un gran arrelament a València per les múltiples competicions que es disputen al llarg de l'any, com esta cita emblemàtica del ral·li espanyol».

El recorregut que hauran de realitzar els participants en l'última prova del Campionat de Ral·lis de la Comunitat Valenciana tindrà un recorregut de més de 327 quilòmetres. Durant el divendres, les Torres de Serrans seran l'escenari on tindrà lloc l'espectacular cerimònia d'eixida. Així mateix, també podrem veure a una nombrosa quantitat de vehicles històrics d'altres dècades que cridaran l'atenció en contrast amb els automòbils moderns actuals. A més, la competició comptarà amb equips i pilots de fora de la nostra comunitat procedents d'Astúries, Madrid, Orense, Catalunya i Murcia.

La presentació del Ral·li Ciutat de València Memorial Javi Sanz ha comptat amb les intervencions de la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau; l'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García; el president de la Real Federació Espanyola d'Automobilisme, Manuel Aviñó; el president de la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Ignacio Aviñó; i el president del Comité Organitzador de la carrera, Manuel Durán.

Durant l'acte, els representants dels principals organismes han destacat aspectes com el bon acolliment del campionat així com la qualitat i quantitat dels equips participants. Al més, s'ha posat l'accent en el prestigi del memorial per a esta edició del ral·li en honor a l’expilot Javi Sanz.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha sigut l'encarregada de tancar l'acte de presentació, en el qual ha ressaltat la importància d'esta cita històrica de l'automobilisme. «Enguany tenim un escenari diferent, preciós i emblemàtic, que té una envergadura major, i que, per tant, ens permet traslladar fóra eixa imatge de València», ha assegurat.

Finalment ha volgut animar a tots els valencians i les valencianes perquè gaudisquen del Ral·li Ciutat de València durant este cap de setmana. «Anime que tota la gent acudisca, veja esta prova i la gaudisca perquè és una autèntica meravella i no sempre tenim la possibilitat de veure tants pilots i tants vehicles de competició junts en este escenari magnífic» ha conclòs.

En la disputa de les diferents carreres que engloba a esta prova, participen pilots de reconeixement local i nacional com l'actual campió autonòmic, Santiago Carnicer; el pilot i exfutbolista del València CF, Santiago Cañizares; així com l'equip valencià de Miguel García i Laura Salve, i el de Genitín Gómez i Rafa Gil.



Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella