Wednesday, December 19, 2018

Premien a l'Ajuntament per fer possible la celebració en València dels quarts de final de la Copa Davis

La regidora d’Esports, Maite Girau, rep este guardó en la Gala Anual del Tennis

La regidora d'Esports, Maite Girau, rep esta vesprada el premi que la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana concedix a l'Ajuntament de València per la seua col·laboració i implicació en la celebració a la nostra ciutat dels quarts de final de la Copa Davis que es van disputar en la Plaça de Bous els dies 6, 7 i 8 d'abril.

El lliurament d'este reconeixement a l'Ajuntament de València «per fer possible que els quarts de final de la Copa Davis 2018 se celebraren a la ciutat de València i pel seu especial suport a l'esport del tennis», té lloc en el transcurs de la Gala Anual del Tennis de la comunitat Valenciana.

La celebració a València de la Copa Davis ha sigut un dels grans esdeveniments esportius internacionals que ha acollit la ciutat en 2018 i que va servir, en paraules de l'alcalde Joan Ribó, «per a consolidar València com a una ciutat d'esport internacional». Ribó va destacar igualment que la presència a València de figures mundials com Rafael Nadal, «té una influència positiva sobretot en l'esport de base, tan important per a la ciutat i en la política municipal de potenciar el treball que s'està realitzant a les escoles esportives municipals».

Com es recordarà, l'Ajuntament va contribuir decisivament a la celebració d'esta eliminatòria de la Davis entre Espanya i Alemanya, i va promoure en els dies previs la jornada «Tennis al carrer», que va tindre com a marc la pròpia plaça de l’Ajuntament, on es van habilitar unes pistes de tennis per les quals van passar centenars de xiquets i xiquetes, de 4 i 16 anys, de les escoles esportives municipals. Els participants van rebre una invitació per a assistir com a públic a l'entrenament obert que l'equip d'Espanya va realitzar el dia 4 d'abril en la Plaça de Bous, especialment condicionada com a espai esportiu per a acollir un esdeveniment que va tindre, entre altres efectes positius, segons va ressaltar Ribó, «la projecció mundial de València en tots els mitjans de comunicació internacionals».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella