ESPORTS
Tuesday, November 6, 2018

Obertes les inscripcions a la III Marxa contra la Violència de Gènere del pròxim diumenge

La Marxa pretén conscienciar i sensibilitzar la societat

Les inscripcions per participar en la ‘III Marxa contra la Violència de Gènere’, que se celebra diumenge que ve, 11 de novembre, continuen obertes. En esta marxa, en la qual milers de persones es manifestaran a València en contra del maltractament de gènere, està organitzada un any més per l'Ajuntament a través de la seua Fundació Esportiva Municipal (FDM). Esta prova, de caràcter no competitiu, té com a objectiu, des de l'àmbit esportiu, involucrar tota la societat en la conscienciació i la sensibilització contra la violència de gènere.

Per a tots aquells que vulguen participar-hi, poden realitzar la inscripció en les plantes d'Esport dels centres d'El Corte Inglés de Pintor Sorolla, avinguda de França i Nuevo Centro de València. Tots els diners recaptats amb les inscripcions anirà destinat a l'Associació Alanna, una entitat que treballa contra l'exclusió social i a favor de la integració i la igualtat de les dones, i a l'entitat AVAF que desenvolupa programes d'actuació preventiva amb menors en situació de risc d'exclusió social.

La ‘III Marxa contra la Violència de Gènere’ començarà en el passeig de l'Albereda i travessarà el pont de les Flors, amb eixida a les 10.00 hores. Tindrà un recorregut de 5,5 quilòmetres que recorrerà tota la ronda interior pel carrer de Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, la Blanqueria i el pont del Real, per a tornar a tornar al punt d'eixida, l'Albereda.

«Per a nosaltres és una aposta de treball en la lluita contra la violència de gènere. Apostem per una societat sense violència i apel·lem a la consciència ciutadana per a col·laborar en esta lluita. L'esport s'incardina així en la batalla que contra este tipus de violència tots i totes hem de treballar», ha declarat la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau.

A més, en finalitzar la Marxa hi ha previstes diverses activitats complementàries i d'animació com ara classes col·lectives de fitness llatí, exhibicions de diferents disciplines esportives i tallers realitzats per algunes de les associacions que treballen amb el col·lectiu de dones maltractades.

La Marxa està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament i compta amb la col·laboració de Divina Pastora Seguros, El Corte Inglés, Coca-Cola i Obra Social La Caixa.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella