Wednesday, July 14, 2021

Les fonts d'aigua filtrada i fresca registren un augment de consum del 10 per cent

Elisa Valía anima a beure aigua de l'aixeta i a utilitzar les fonts d'aigua filtrada i fresca davant la pujada de les temperatures

“La ciutat de València va reduir ahir el seu consum d'aigua respecte al mateix dia de la setmana passada, malgrat les altes temperatures registrades”, ha explicat la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, qui ha destacat que, per contra, “les fonts de nova generació que subministren aigua filtrada i fresca van augmentar una mitjana d'un 10 per cent el consum d'aigua”.
L'edil ha recordat que l'Ajuntament va instal•lar fa un any aquestes noves fonts en col•laboració amb Global Omnium, en el marc d'un acord de col•laboració de l'Ajuntament amb la Fundació Aigües de València per a incentivar el consum de l'aigua de l'aixeta i reduir el consum de plàstics d'un sol ús. A més, ha indicat que es realitzen de forma periòdic tastos d'aigua de l'aixeta i xerrades en els col•legis per a conscienciar i divulgar valors a favor del Medi Ambient.
Valía ha recordat que les fonts compten amb totes les mesures de seguretat i higiene ajustades a més a la situació ocasionada per la COVID 19, per la qual cosa ha convidat “a beure aigua fresca de les fonts per a combatre la calor”. A més, ha indicat que estan dissenyades per a emplenar les ampolles d'ús individual que es recarreguen de manera automàtica.
Ha precisat que ahir aquestes fonts van registrar un augment d'aigua del 10 per cent, de mitjana. La que més augment va registrar ahir va ser la instal•lada a la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb un consum de 707 litres enfront dels 660 del dilluns de la setmana passada.
Així mateix, la font de la Plaça de l'Ajuntament va passar de 255 a 289 litres en el dia d'ahir. La del passeig de Neptú va aconseguir els 325 litres, 27 litres més que la setmana passada. Finalment, la font de vivers va mantenir el subministrament en una mitjana diària normal d'uns 570 litres.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella