Wednesday, September 25, 2019

L'AJUNTAMENT REP 58 NOUS BOMBERS, DESPRÉS DE LES PRIMERES OPOSICIONS CONVOCADES EN 10 ANYS

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, els ha rebut hui en les instal·lacions de l'avinguda de la Plata

El regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha rebut este matí al Parc Central de Bombers als 58 nous bombers i bomberes que s'incorporen al servici a l'Ajuntament de València. Es tracta de 53 agents del torn lliure i cinc del torn de mobilitat, la incorporació de la qual és el resultat de les primeres oposicions convocades en els últims 10 anys.

El regidor Cano ha assegurat que «es tracta d'una convocatòria molt important, que dona estabilitat i projecció al cos de Bombers i, sobretot, que millora la capacitat de resposta de l'Ajuntament davant les emergències que es produïsquen». El responsable de l'àrea de Protecció Ciutadana ha manifestat la seua confiança «que els nous bombers i bomberes es puguen incorporar-se als seus respectius parcs de bombers abans de les festes de Falles», una vegada concloga el seu preceptiu període de formació en l'IVASPE.

L'acte de benvinguda ha comptat també amb la participació del cap de Bombers, Enrique Chisbert, qui ha traslladat a la nova plantilla la seua felicitació perquè «són la promoció més preparada, per l'exigència que ha tingut en la convocatòria». Al voltant de 1.100 candidats i candidates es van presentar als exàmens per a formar part de la plantilla municipal. Chisbert ha destacat també «la importància de la formació i la prevenció en el treball».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella