Wednesday, August 14, 2019

L'AJUNTAMENT DEDICARÀ 100.000 EUROS A LA LLUITA I CONTROL DEL MOSQUIT TIGRE

Hui s'ha reunit la mesa extraordinària convocada per a adjudicar el contracte que ampliarà els recursos que ja s'estan dedicant a esta iniciativa

L'Ajuntament de València ha convocat hui una reunió extraordinària de la mesa de contractació per a adjudicar el contracte que permetrà dotar de més recursos les accions que ja està duent a terme el Consistori per al control i la lluita contra l'espècie del mosquit tigre. L'adjudicació haurà de ser aprovada per la Junta de Govern Local.

Tal com ha explicat el delegat de Sanitat i Consum Responsable, Emiliano García, la convocatòria s'ha realitzat amb l'objectiu d’«agilitar els tràmits d'adjudicació d'un nou contracte específic posat en marxa per la Regidoria. El valor anual del contracte ascendix a 100.000 euros, i contempla un termini d'adjudicació de dos anys. S'ha convocat amb la denominació ‘Serveis d'informació ciutadana i control del mosquit tigre mitjançant l'estratègia porta a porta’.

Emiliano García s'ha mostrat «molt satisfet amb la preparació de la campanya», i ha assenyalat «la importància de proporcionar directament esta informació als ciutadans, actuant sempre des de l'òptica de la prevenció».

Per part seua, la regidora de Gestió de Recursos i alcaldessa en funcions, Luisa Notario, ha destacat «la major agilitat del Servici Municipal de Contractació, una vegada modificada la seua estructura el passat mandat, la qual cosa permetrà resoldre de forma més eficient els processos de contractació que efectua l'Ajuntament de València».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella