OCUPACIÓ
lunes, 30 de julio de 2018

L’Ajuntament contracta 617 joves per a treballar durant un any

El nombre de contractacions s'incrementa respecte a la convocatòria del passat any, amb un augment de 470 a 617

La regidora i portaveu Sandra Gómez ha comparegut en roda de premsa per informar de que la Junta de Govern Local ha aprovat acceptar una subvenció de més de 12 milions d'euros que permetrà contractar 617 joves que treballaran durant un any a l'Ajuntament.
La regidora Sandra Gómez ha informat en primer lloc de l'aprovació per la Junta de Govern Local d'una subvenció del Servef per import de més de 12 milions d'euros que permetrà la incorporació com a treballadors al servici de l'Ajuntament, durant un any, de 617 joves. S'incorporaran el pròxim dia 8 d'agost i gaudiran de les mateixes condicions laborals que la resta de la plantilla municipal quant a horaris, drets i deures, vacances, i cotització a la Seguretat Social.

«Hui hem aprovat el pla més gran dirigit a combatre la desocupació juvenil que s'ha fet des de l'Ajuntament de València juntament amb la Generalitat, i que suposa destinar més de 12 milions d'euros a combatre la desocupació juvenil donant una oportunitat laboral a 617 joves que treballaran durant un any en l'Ajuntament exercint les seues competències i desenvolupant els seus perfils. Una part d'este pla va dirigit a joves amb una major dificultat perquè tenen poca o cap formació, perquè puguen adquirir una experiència que després puguen acreditar i una formació que els òbriga noves oportunitats», ha manifestat Sandra Gómez.

Gómez ha explicat que els nous treballadors municipals pertanyen a dos grups diferents: el primer, EMCUJU, integrat per joves amb una qualificació professional universitària que realitzaran labors directament relacionades amb la seua especialitat, i la contractació dels quals ascendeix a 6.726.000 euros, i un segon grup, EMPUJU, sense formació acadèmica, la contractació dels quals suposa 5.319.000 euros d'eixe total de més de 12 milions.

Ha destacat igualment la responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic l'increment del nombre de contractacions respecte a la primera convocatòria del passat any, amb un augment de 470 a 617 joves que durant un any van a treballar gràcies a «esta iniciativa contra la desocupació que suposa una oportunitat reglada i sense paranys d'accedir al mercat laboral».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella