Wednesday, September 25, 2019

LA SETMANA DE L'ESPORT ESTÉN LA SEUA PROGRAMACIÓ PELS BARRIS I PLACES DURANT TOT L'ANY

La plaça de l'Ajuntament acull este dissabte la proposta BeActive Night, amb activitats per a tots els públics

La Setmana Europea de l'Esport, que se celebra estos dies a València, ampliarà la seua programació i propostes a tots els barris de la ciutat al llarg de tot l'any. La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat hui esta iniciativa, que pretén acostar la pràctica de l'esport a tota la ciutadania. «València és la ciutat de l'esport i la ciutat de les places, i volem que l'esport puga ser gaudit en tots els barris i en totes les places de la ciutat», ha afirmat la regidora.

Este dissabte se celebrarà l'acte central de la Setmana Europea de l'Esport, que ha programat més de 200 activitats, entre lliures i guiades, en diferents instal·lacions de la ciutat. A més, durant tota la setmana fins diumenge, un total de 28 instal·lacions esportives municipals oferixen accés i activitats gratuïtes a tota la ciutadania: ioga, pilates, bàdminton, futbol sala, gimnàstica de manteniment, natació, esgrima, balls de saló, i zumba, entre altres.

El colofó de la Setmana s'ha programat per a la jornada del dissabte 28, en la plaça de l'Ajuntament, amb esport, ball i música. I esta mateixa idea és la que l'Ajuntament vol portar pels barris, a través de la Fundació Esportiva Municipal, i en coincidència amb el Circuit de Carreres, que també es desenvolupa de manera deslocalitzada per tots els barris de la ciutat. «Volem una setmana de l'esport que es prolongue al llarg de tot l'any i que estiga present en tots els barris de València», ha afirmat Pilar Bernabé. D’esta manera, les places acolliran cada mes activitats i convocatòries com la del dia 28 a la plaça de l'Ajuntament. La primera d'elles serà el proper mes de novembre al barri de Benicalap.

Prèviament, queste dissabte, dia 28, la plaça de l'Ajuntament acollirà la BeActive Night, una jornada completa i oberta a tots els valencians, valencianes i visitants que es vulguen sumar. Al matí serà el torn pensat per a les persones de més edat, també amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Persones Majors, que es commemora l'1 d'octubre. La regidora Bernabé ha explicat que «la manera d'envellir de forma saludable és propiciar un envelliment actiu, en el qual l'esport i el moviment són elements imprescindibles». Per això, dissabte de matí, la plaça de l'Ajuntament acollirà un ampli ventall d'activitats esportives i classes guiades «per a totes les persones majors que vulguen vindre a gaudir d'una jornada saludable: hi haurà sorpreses, regals i actuacions», ha anunciat la regidora.

De vesprada, a partir de les 18.00 hores, la plaça es convertirà de nou en un espai lúdic-esportiu per a totes les edats amb activitats i classes guiades de dansa, ioga, pilates, bodi combat, cubbá, ball esportiu i música de dj en directe, «de manera que totes les persones que vulguin, podran gaudir de l'esport i del ball, que també és una manera de fer exercici i, alhora, de passar-ho bé», ha explicat la regidora.

Pilar Bernabé ha animat tota la ciutadania a gaudir de totes les propostes esportives al llarg d'esta setmana, i després en cada barri. Com s'ha anunciat, fins diumenge que ve es pot accedir de manera totalment gratuïta a les jornades de portes obertes programades als poliesportius Font de Sant Lluís, Pavelló Benicalap, Poliesportiu Fonsanta, Velòdrom Lluis Puig, Poliesportiu El Carme, Estadi del Túria, Poliesportiu Benimaclet, Poliesportiu Cabanyal-Canyamelar, Poliesportiu Natzaret, Pavelló Malva-rosa, Complex Esportiu Abastos, Poliesportiu Mare de Déu del Carme-Beteró, Poliesportiu Malilla, Poliesportiu Torrefiel, Poliesportiu Marxalenes, Poliesportiu Rambleta, Piscina Trafalgar, Piscina Aiora, Poliesportiu L'hípica, Instal·lació Municipal Voleibol de platja, Camp de Rugbi Tram V, Poliesportiu Doctor Lluch, Poliesportiu Montolivet, Pavelló Sant Isidre, Poliesportiu Marni, Poliesportiu Benicalap, Poliesportiu Creu del Grau i Complex Esportiu Petxina.

Les persones interessades a prendre part en esta programació poden accedir a la web de Fundació Esportiva Municipal per a consular l'activitats i els horaris.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella