Sunday, April 26, 2020

LA REGIDORIA DE JOVENTUT OFERIX UNA PROGRAMACIÓ SETMANAL D'ACTIVITATS I CONTINGUTS EN LÍNIA

Grups de conversa en valencià i anglés, debats, tallers o sessions d'exercici físic des de casa amenitzen el confinament a les persones joves

A causa de la situació sanitària actual, els servicis i activitats programades per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València s'han redirigit als mitjans virtuals, de manera que a través de la pàgina web, xarxes socials i plataformes en línia s’oferixen grups de conversa en valencià i anglés, debats, tallers o sessions d’exercisi físic per amenitzar el confinament de les persones joves.

“La situació actual no ha paralitzat l'activitat orientada a les persones joves de la ciutat”, ha afirmat la regidora de Joventut, Maite Ibáñez, qui ha explicat que s'està desenvolupant “un pla de treball en línia a través d’activitats d’oci educatiu, servicis d'informació juvenil o grups de conversa d’idiomes”. En este sentit, el servici de Joventut i l’equip tècnic dels centres municipals de joventut estan generant una agenda d'activitats setmanals amb l’objectiu d’acompanyar la ciutadania jove.

Pel que fa a la programació d’oci educatiu i formació, Maite Ibáñez ha destacat la posada en marxa dels grups de conversa en valencià i anglés a través de plataformes en línia perquè els jóvens practiquen idiomes “d’una manera amena amb converses dinamitzades per una persona responsable del grup, la qual utilitza recursos d’actualitat, música o cinema”. Per anglés, els nivells de conversa són B1 i B2, es fan sessions de dilluns a divendres i per participar simplement cal enviar un correu electrònic.

A més, s’estan duent a terme tallers d’iniciació a la guitarra, tallers de decoració o de reciclatge i horticultura urbana, debats sobre diferents temes o jocs de taula. Per promoure l’exercici físic des de casa, tots els dimecres es duen a terme les sessions de ball ‘Youtuzumba’ a través del canal de Youtube de la regidoria, i els dimarts i dijous es desenvolupa el programa ‘Posa’t en forma a casa’. Les persones interessades poden consultar tota la programació a la pàgina web de la Regidoria de Joventut i en les xarxes socials.

D’altra banda, RàdioJove oferix entrevistes setmanals, entre elles a persones vinculades als servicis oferits des de la delegació o els centres municipals de joventut per tal de visibilitzar les iniciatives i les persones que les duen a terme, així com per generar contingut tractant temes diversos.
Així mateix, periòdicament s’elaboren butlletins amb informació d’interés, com ara convocatòries, recursos culturals en línia, formació, activitats i servicis, i es donen a conéixer els eixos del Pla de Joventut 2019-2023 (joventut emancipada, joventut compromesa, joventut participativa, joventut activa i barris joves).

A més, el Servici d’Informació i Assessorament per a Jóvens (fins a 35 anys) no ha deixat d’estar operatiu, per via telefònica i mitjançant correu electrònic, perquè la joventut puga seguir tenint accés a una informació completa en diferents àmbits.

• Programació a casa de la Regidoria de Joventut:
https://www.juventud-valencia.es/pagina/170/aprende/programacion-en-casa/Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella