Wednesday, May 6, 2020

LA FUNDACIÓ ESPORTIVA HABILITA UN CARRIL PER A PRACTICAR ESPORTS AQUÀTICS A LA PLATJA URBANA

Pilar Bernabé precisa que es podrà accedir de 06:00 a 10:00 hores a les platges de València

La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que a les platges de València es podran realitzar esports aquàtics únicament entre les 06:00 i les 10:00 hores. En el cas del casc urbà de la ciutat, es podrà practicar accedint pel punts situats en La Marina i en La Malva-rosa. En estos accessos hi haurà voluntaris de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) per tal de informar a les persones que vulguen realitzar estes pràctiques esportives. “Fora d'este horari segueix prohibit el bany”, ha puntualitzat Bernabé.

Bernabé ha explicat que l'accés de La Marina es troba a 200 metres al nord de l'espigó, mentre que l'altre se situarà enfront del pavelló Malva-rosa. Els voluntaris i les voluntàries de la FDM estaran presents en estos dos punts d'accés informant als usuaris i usuàries, alhora que supervisaran el correcte compliment de les recomanacions dirigides per a garantir la pràctica segura de la natació. Tant en estos punts com a les platges del sud, la regidora d’Esports ha precisat que “nedadors i esportistes poden entrar a la mar de manera individual des de hui mateix de 06:00 a 10:00 hores”.

L’edil ha emfatitzat que “tant en entrar com en eixir de la mar, cal fer-lo de manera individual” i, en conseqüència, “una vegada dins de l'aigua, s'ha de mantindre una distància de seguretat mínima respecte a altres nedadors”. “Amb l'objectiu de poder ser més fàcilment visible, s'haurà d'emportar capell i boia que faciliten este reconeixement”, ha advertit. D'altra banda, ha indicat que està “prohibit deixar qualsevol material en l'arena de la platja”, i “tampoc es permet l'ús de les dutxes públiques”.

Respecte a les recomanacions que incumbeixen als usuaris d'esports nàutics de lliscament, Bernabé ha assenyalat que han de “vetlar perquè l'alçament i aterratge de cometes en l'arena es duga a terme de manera responsable”. “Es prohibeix l'intercanvi de qualsevol mena de material entre persones que practiquen qualsevol de les disciplines esportives, i tampoc es podrà deixar objectes personals a la platja”, ha afegit.

La regidora d’Esports ha recomanat “tindre present en tot moment que no es permet l'agrupament d'esportistes, tant dins com fora de l'aigua” i també en estecas “queda prohibit l'ús de les dutxes públiques i els vestuaris”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella