ESPORTS
Wednesday, September 19, 2018

La fase final de la Copa d’Espanya de fútbol sala es disputarà a València

València torna a ser la seu del torneig després de ser-ho en 2002

Entre el 28 de febrer i el 3 de març de 2019 València serà l’amfitriona de la Copa d’Espanya de futbol sala. Hi participaran huit equips de la Lliga Nacional de Futbol Sala: els set millors classificats al final de la primera volta i l’amfitrió (en este cas, el Llevant).

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha destacat «l’arrelament del futbol sala en esta ciutat» i ha agraït als organitzadors la seua presència en l’acte. «És una gran notícia per a la ciutat i per a l’esport valencià. Vull agrair a la lliga que haja pensat en València com a seu d’esta important competició nacional, així com al Llevant pel seu treball per a fer això realitat», ha especificat.

No és la primera vegada que la capital del Túria és seu d’este torneig, perquè en 2002 també es va disputar en el Pavelló Font de Sant Lluís. En aquella ocasió, a més, el mateix València Vijusa va guanyar el trofeu exercint d’amfitrió.

«Esta copa és important per a València», ha explicat Girau. «Tenim 382 alumnes a les escoles municipals de futbol sala, més de 3.500 participants en els jocs esportius, més de 17.000 usos en les nostres instal·lacions i més de 43 instal·lacions per a la pràctica d’este esport», ha afegit. A més, ha esmentat la figura de Kike Boned (exjugador valencià i actual ambaixador de la lliga) com «una de les grans figures nacionals i un dels millors jugadors de la història del futbol sala espanyol, a més de premi esportiu de l’Ajuntament en 2010».

A més, la regidora ha dit que «València és esport» i que este «contribuïx a dinamitzar la ciutat i la seua economia». «La ciutat s’ha convertit en un referent per a albergar esdeveniments esportius sostenibles i de qualitat. I això ha sigut possible gràcies a l’esforç conjunt de les administracions per fer-los viables sense que això supose un perjudici per a les arques públiques», ha expressat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella