ESPORTS
Friday, September 28, 2018

Jornades de portes obertes en la Setmana Europea de l’Esport

Es podran visitar les instal.lacions esportives municipals

Després de l'arrancada diumenge passat a València de la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa promoguda per la Comissió Europea i que compta amb el suport a Espanya del Consell Superior d'Esports (CSD), continuen desenvolupant-se les nombroses activitats amb la intenció de promoure els hàbits de vida saludables i esportius entre els ciutadans.

Bona part d’estes activitats es concentren en les jornades de portes obertes que, des de dilluns passat, tenen lloc a les instal·lacions esportives municipals de València. Cada instal·lació ha posat a disposició del ciutadà un calendari replet d'activitats esportives i físiques en les quals podran participar seguint les instruccions de cada organització.

A més, s’ha programat una sèrie d'esdeveniments esportius i competitius que s'aniran desenvolupant al llarg del cap de setmana i, per descomptat, el colofó a la Setmana Europea que tindrà lloc dissabte a la nit en la plaça de l'Ajuntament amb la celebració de la «BeActive Night» que convertirà este espai de la ciutat en un gran poliesportiu a l'aire lliure.

Després de les activitats realitzades dilluns, dimarts i dimecres, este dijous, divendres i diumenge, els ciutadans podran gaudir, també de manera gratuïta, de les diferents activitats a les instal·lacions esportives municipals. El complex de Patraix, per exemple, farà classes de cross training; La Hípica, de pádel i tennis. La piscina municipal de Trafalgar oferirà pilates, ioga o natació terapèutica, entre d’altres. Els poliesportius de Dr. Lluch, Monteolivet, Sant Isidre, Malilla o Torrefiel tindran classes de futbol sala, natació sincronitzada, waterpolo, salsa, bachata o cicle, entre moltes altres coses.

Per a consultar el calendari complet cal entrar en la web de la Fundació Esportiva Municipal i clicar sobre «Més de 100 activitats ací». Ací es poden descarregar les taules d'horaris, els correus per a realitzar la inscripció i les localitzacions de cadascuna d'elles.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella