viernes, 11 de enero de 2019

Gómez: “Tenim molt clar que la veu que representa als veïns i veïnes és la del moviment veïnal”

a portaveu socialista demana rigor a València en Comú i reivindica que el pressupost obeïsca a la política que resol els problemes de la gent

La portaveu del Grup Municipal Socialista i candidata a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha ressaltat que els socialistes tenen “molt clar que la veu que representa als veïns i veïnes és la del moviment veïnal”. “Associacions que porten més de quaranta anys treballant per millorar la nostra ciutat i el nostre barris”, ha postil·lat.
Gómez, que s'ha pronunciat en aquests termes sobre la roda de premsa de València en Comú, ha subratllat que per als socialistes “les associacions veïnals mereixen tot el nostre respecte i han de ser les que representen la veu de la ciutadania”.
En aquesta línia, ha assegurat que no comparteixen “l'estratègia” de València en Comú de “substituir el moviment veïnal pels cercles de Podemos”. Per contra, ha demanat “respecte” cap “al treball que realitzen de manera voluntària les persones que estan en el moviment veïnal. Esta és la nostra línia i és el que defensarem fins al final”.
A més, ha advertit que en un “moment crucial per a l'esquerra no podem perdre'ns en debats intranscendents”. “Els socialistes ens centrarem en sumar totes les veus progressistes per a parar a la dreta que hui dia s'ha aliat amb la ultradreta per a retallar les nostres llibertats i avanços tan importants com la llei de violència de gènere”, ha argumentat.
“En això hem d'estar”, ha reclamat la candidata socialista qui s'ha situat “en la política del veritablement important que resol els problemes de la gent”.

Rigor i responsabilitat
Sandra Gómez ha demanat “rigor” i “responsabilitat” a València en Comú a l'hora de prendre decisions dins del Govern de la Nau perquè, en la seua opinió, “a hores d'ara saben de sobres que qualsevol decisió política té un impacte directe sobre el pressupost”.
Uns comptes municipals que per a la portaveu socialista “han d'obeir a la política del que realment importa i donar resposta a les necessitats reals de la gent”. Així, ha remarcat que “la prioritat” de tot l'equip de govern siga “resoldre els problemes que viuen milers de valencians i valencianes en qüestions tan importants com poden ser l'ocupació, l’educació o la sanitat”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella