Wednesday, April 8, 2020

ESPORTISTES PROFESSIONALS SE SUMEN A #VALENCIAENTRENAENCASA I COMPARTEIXEN ELS SEUS VÍDEOS

Els vídeos amb les classes impartides per les monitores i els monitors de la Fundació Esportiva Municipal han tingut més de 45.000 visites en una setmana

La regidora d'Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal (FDM), Pilar Bernabé, ha agraït als i les esportistes professionals que s'hagen sumat a la iniciativa #*VALENCIAENTRENAENCASA compartint els seus vídeos en les xarxes socials de la FDM per a animar a practicar esport des de casa.

Jugadors i jugadores dels equips de la ciutat com són el València Basket, València CF, el Llevant UD, Les Abelles, Cárnicas Serrano, Voleibol València o la federació valenciana d'hoquei participen en esta iniciativa. Benabé ha explicat que l'objectiu de la Fundació Esportiva Municipal és “fomentar que puguem seguir en actiu fent exercici físic, a més amb l'al·licient que siguen professionals dels nostres equips els qui ens acompanyen en estos moments”.

Bernabé ha indicat que “cada dia es van sumant mes professionals amb vídeos en els quals comparteixen els seus entrenaments. Els vídeos es pugen cada dia a partir de les 19 hores en les xarxes socials de la Fundació Esportiva Municipal”.

Així mateix, l'edil ha ressaltat la gran acceptació que ha tingut esta iniciativa ja que “els vídeos amb les classes impartides, amb una duració de 45 minuts cadascuna, que han sigut compartits a la plataforma YouTube han tingut fins al moment més de 45.000 visualitzacions”.

La regidora d’Esports ha recordat que a través d'aquests canals de comunicació de la FDM es poden realitzar les activitats. La graella és la que habitualment té la fundació en les seues instal·lacions municipals i dirigida pel mateix equip de professionals. D'esta manera es podran practicar les activitats de sala com a pilates, gimnàstica de manteniment, ioga, Esport i Salut, fitness llatí, GAP, taitxí o balls de saló, i fins i tot es farà una adaptació a sec de les classes en piscina, entre altres.

En Facebook i Twitter es penja l'enllaç amb les classes del dia perquè els valencians i les valencianes puguen exercitar-se des de les seues cases i amenitzar així el confinament. A més, els interessats i les interessades podran resoldre qualsevol tipus de dubte ja que els monitors i les monitores estaran atenent les mateixes en el mateix horari en el qual s'haja marcat l'hora de realització de l'activitat.

L'horari de les activitats serà el mateix que en les instal·lacions municipals. Des de les 08.30 hores fins a les 22.00 hores, totes les persones que vulguen practicar exercici físic des de casa podran accedir a través de la xarxes socials de la Fundació Esportiva Municipal a les activitats de 45 minuts en les quals, com s'ha comentat anteriorment, els monitors i les monitores professionals atendran les preguntes que els formulen.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella