Monday, April 13, 2020

EL VALENCIA C.F. I EL LEVANTE UD DONEN ROBA ESPORTIVA PER A PERSONES SENSE SOSTRE

Pilar Bernabé: “El món de l'esport demostra la seua solidaritat amb les persones que més ens necessiten”

El València C.F. i el Levante U.D han donat a la Fundació Esportiva Municipal lots amb roba esportiva de forma al fet que es posen a la disposició d'al voltant de 120 persones sense sostre que durant aquesta crisi sanitària estan sent acollides en el Complex Cultural-Esportiu de la Petxina.

La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha subratllat que “una vegada més, el món de l'esport a València ha demostrat la seua solidaritat amb les persones que més ens necessiten”. Al que ha afegit que “agraïm als clubs de la nostra ciutat que, en aquests moments difícils, manen estos gestos de solidaritat i compromís amb la ciutat. Hui, tots i totes, ens sentim més orgullosos encara dels nostres equips”.

Pilar Bernabé, ha indicat que “esta roba esportiva anirà destinada a les instal·lacions esportives que hem habilitat per a les persones sense sostre de la nostra ciutat. Especialment en l'espai de la Petxina, on ja conviuen més d'un centenar de persones”.

La Fundació Esportiva Municipal manté obertes una sèrie d'instal·lacions per a atendre i acollir este col·lectiu, un dels més vulnerables de la nostra societat durant esta crisi sanitària generada per la propagació del Covid-19.

Des del passat dia 17 de març, l’Ajuntament va habilitar per a tal fi les instal·lacions esportives del Carmen, Benicalap, Tram III del llit del Túria i el Cabanyal. En elles, a més de disposar d'espais que facilitin la condícia, les persones sense sostre reben atenció social i sanitària.


Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella