Wednesday, July 14, 2021

El Servei d'Addiccions de l'Ajuntament de València entrega els premis del concurs “K em comptes”

El lliurament de premis ha tingut lloc en els locals municipals situats en l'edifici de l'antiga Tabacalera de València

El lliurament de premis de la 9ª edició del Concurs “K me cuentas” ha tingut lloc en els locals municipals situats en l'edifici de l'antiga Tabacalera de València, de manera individual i personalitzada. La iniciativa, posada en marxa pel servei d'Addiccions de la regidoria de Salut, cerca conscienciar als joves sobre l'ús responsable de les tecnologies.

El concurs premia la reflexió i la creativitat de la joventut sobre un tema tan controvertit com és l'ús responsable de les tecnologies i les xarxes socials. El Servei d'Addiccions destaca la col•laboració del professorat dels Centres Educatius del Municipi de València, ja que ha fomentat la participació en aquest certamen, com a forma que el seu alumnat prenga precaucions enfront dels riscos que comporta la utilització de les tecnologies de forma no adequada (sexting, ciberassetjament, grooming, robatori d'identitat, etc.).

Emiliano García Domene, Regidor de Salut i Consum de l'Ajuntament de València ha felicitat els premiats i premiades en aquesta edició. “Encara que la situació excepcional que vivim a causa de la COVID-19 no ha permés realitzar un acte públic de lliurament de premis, vull traslladar la meua més sincera enhorabona i agraïment per la vostra col•laboració. Us anime a continuar creixent i superant-vos amb el vostre esforç i a continuar sent conscients dels riscos que poden portar les xarxes socials”, ha dit als joves.

El Servei d'Addiccions de l'Ajuntament de València reconeix públicament l'esforç i implicació de totes i tots els concursants, així com de les seues famílies que donen suport a aquestes iniciatives. Les persones interessades a conéixer els punts de vista de l'alumnat guanyador, poden visitar el perfil “k me cuentas” en Instagram.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella