Friday, August 27, 2021

El nombre de persones autònomes registra-des a la ciutat de València s'ha situat en 56.602 persones al juny de 2021

Pilar Bernabé: “Anem en la direcció correcta. Continuarem treballant per a dinamitzar el mercat de treball, reactivant l'economia local”

El nombre de persones autònomes registrades a la ciutat de València s'ha situat en 56.602 persones al juny de 2021, la millor xifra, juntament amb la del mes de maig del present any (56.727 persones autònomes), dels últims anys, segons les dades proporcionades pel Banc de Dades Estadístiques de la Ciutat de València.

La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha valorat positivament esta evolució, i ha ressaltat “el coratge del sector emprenedor de la ciutat, que ha continuat amb la seua activitat empresarial malgrat la difícil situació que acabem de travessar”.
D'altra banda, també s'ha detectat un augment en el nombre d'afiliacions a la Seguretat Social, que passen de 371.426 persones afiliades al juny de 2020 a 387.413 al juny de 2021 (+4.3%). Amb això, en estos dos anys, s'han recuperat unes 16.000 afiliacions. “Estes xifres demostren que les nostres polítiques d'ocupació són efectives i anem en la direcció correcta. Continuarem treballant per a dinamitzar el mercat de treball, reactivant l'economia local”, ha exposat la regidora.
A més, Bernabé ha afirmat que “des de l'Ajuntament de València, a través de València Activa, secundem amb ajudes i assessorament personalitzat les iniciatives de naturalesa emprenedora, claus per al desenvolupament econòmic de la ciutat”.

Balanç del Pla Resistir
En el seu conjunt, l'Ajuntament de València porta ja abonats amb les sis convocatòries del Pla Resistir més de 23 milions d'euros, que han beneficiats més de 10.000 persones autònomes i micropimes.
“L'Ajuntament s'ha col•locat des del primer moment al costat dels generadors d'ocupació per a esmorteir els efectes d'esta crisi. Hem ajudat autònoms, autònomes i micropimes en estos moments de recessió causada per la pandèmia, llançant línies d'ajudes específiques per als sectors més afectats”, ha ressaltat Pilar Bernabé.
“Hem gestionat estes ajudes amb total celeritat perquè sabíem que la rapidesa era fonamental per a donar eixe baló d'oxigen tan necessari als sectors productius més afectats per la crisi derivada de la pandèmia, posant especial atenció a les persones autònomes. Això és ajudar-los a resistir.”, ha afegit Bernabé.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella