Wednesday, April 10, 2019

El jardí del Túria alberga el dissabte una nova sessió gratuïta d'exercici físic a l'aire lliure

Al voltant del Palau de la Música i en el marc del programa «Activitat Física i Salut»

Dissabte que ve, 13 d'abril, de 10 a 11 hores, se celebra al Jardí del Túria, al voltant de la font que es troba sota el Palau de la Música, una nova sessió a l’aire lliure del programa «Activitat Física i Salut». Esta classe, de caràcter gratuït, que és apta per a tots els públics, pretén acostar l'exercici físic a la ciutadania amb l'objectiu de promoure'l com un hàbit de vida saludable.

L'activitat, en la qual es pot participar sense necessitat de realitzar una preinscripció prèvia, estarà dirigida per un professional encarregat d'activar tots els sistemes corporals, respectant les característiques de tots els assistents. «Es treballaran les qualitats físiques bàsiques, com a coordinació, agilitat i ritme, entre altres. I l'objectiu és acostar l'exercici físic a la ciutadania com un hàbit de vida saludable, i aconseguir que este forme part del seu dia a dia», ha recordat la regidora delegada d'Esports, Maite Girau.

El programa «Activitat Física i Salut» està organitzat per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Regidoria d'Esports, Sanitat i Salut de l'Ajuntament de València i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Es desenvolupa de manera habitual en les instal·lacions esportives municipals en coordinació amb els Centres de Salut d'Atenció Primària de la ciutat de València. I una vegada al mes es realitza esta jornada totalment oberta a l'aire lliure.

A través d’este programa els metges de diferents centres de salut, mitjançant l'anomenada «Recepta d'Activitat Física», poden prescriure un tractament basat en l'exercici físic dels pacients que és implementat en les instal·lacions esportives municipals per personal qualificat de la Fundació Esportiva Municipal adequant l'activitat al corresponent tractament.

Queden dues jornades més a l'aire lliure abans de l'arribada de l'aturada estival, al marge de la qual se celebra este mateix dissabte. Estes seran el 18 de maig i el 15 de juny, també a les 10 hores i en el mateix punt de trobada. Fins hui s'han celebrat ja quatre jornades que han anat comptant, amb el pas de cada edició, amb major acceptació i assistència.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella