ESPORTS
Thursday, September 20, 2018

El diumenge celebrem la 27 edició del Dia de la Pilota Valenciana

Hi haurà partides de pilota, i s'entregaran guardons a alguns jugadors

Diumenge que ve la plaça de l'Ajuntament acollirà la 27a edició del Dia de la Pilota Valenciana, un esdeveniment que ha presentat este matí la regidora d'Esports, Maite Girau, juntament amb Josep Miquel Moya, director general d'Esport, i Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana. La regidora ha recordat que «esta commemoració va començar com un dia reivindicatiu però ara és una gran festa de la pilota».

Girau ha subratllat que esta celebració és «un moment de reconeixement, però també per omplir l'Ajuntament i mostrar a tots que els jugadors, els clubs, la Federació i les institucions fan una aposta ferma per promocionar este esport tan nostre».

A més, la regidora ha comentat que cal «continuar treballant perquè cada vegada tinga més arrelament a la ciutat este esport, ja que el que no es veu és com si no existira». També ha afirmat que «és important eixa promoció per donar a conéixer totes les seues virtuts, no solament les físiques i esportives, sinó també les de socialització, les de la festa i del manteniment».

En esta festa de l'esport autòcton se celebraran partides que mostraran la diversitat, riquesa i transversalitat de la pilota valenciana. Paral·lelament, el Saló de Cristall serà el marc on s'entregaran els premis. Quant a este acte, Josep Miquel Mayoral, ha afirmat que esta edició «té un sabor especial perquè aprofita per tal de fer un reconeximent a determinades persones implicades i volgudes d'este esport». «Em sembla una elecció molt encertada perquè representen el millor del nostre esport», ha afegit.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella