Monday, September 6, 2021

El Cicle Integral de l'Aigua renova el clavegueram en varies vies de Pla del Remei i l’Eixample

Valía adelanta que la renovació del col·lector del carrer Isabel la Catòlica prèvia a la seua urbanització començarà demà

La regidoria del Cicle Integral de l'Aigua ha retomat la renovació de col·lectors al carrer Navarro Reverter i el seu entorn, concloent-se el del carrer Archer i Ana Huntington, encara que aquest últim tram en el seu encreuament amb Justícia s'ha ajornat fins al cap dels actes fallers. Aquesta actuació en el seu conjunt té un termini d'execució previst de 3 mesos i un cost d'uns 325.000 euros.
La regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, ha explicat que el clavegueram existent requereix una renovació ja que està compost caixers antics de formigó amb una mala secció hidràulica i un estat de conservació deficient. A més, ha destacat que aquesta intervenció forma part de l'actuacions que la regidoria duu a terme en tota la ciutat per a millorar la qualitat del servei.
La substitució es realitza amb tub PEAD en diferents diàmetres 400, 500, 630 i 800mm en total uns 350 metres. L'obra es va iniciar el dia 2 d'agost i dia 20 es va acabar el col·lector del carrer Archer i Ana Huntington, són 80 metres de diàmetre Ø800mm, encara que s'han paralitzat les obres fins demà, amb motiu dels actes previstos per les Falles. Per a la connexió amb el col·lector actual del carrer Justícia s'han hagut de realitzar desviaments provisionals per a vianants, ciclistes, autobusos i altres vehicles.
En l'actualitat en el carrer General Navarrés Sangrán, Dr. Fleming i Archer i Ana Huntington el clavegueram el constitueixen un vells caixers amb faltes d'arrebossat i deficiències en solera i clau a més d'escàs pendent, i en el tram tractat de avinguda Navarro Reverter, es presenta contrapendendent i intersecció interna d'un servei.
Com a solució es procedirà a executar nous col·lectors que substituïsquen a la infraestructura actual, connectant a ells les escomeses i embornals existents. A aquest efecte es preveu emprar 155 m de canonada PEAD de 347 mm diàmetre, 66 de 433 mm. 36,5 de 535 mm, 142 de 678 mm, 78 de 272 mm, i 22 pous de registre, executant les corresponents i reposició de paviments. El pressupost total és de 325.936,81euros.
D'altra banda, Elisa Valía Vàlua ha avançat que una vegada finalitzats els treballs de renovació de la xarxa de clavegueram al carrer Isabel la Catòlica, el Cicle Integral de l'Aigua renovarà també el col·lector per a millorar el seu funcionament hidràulic previ a la urbanització total del carrer per part de la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana.
El començament serà demà, després de la celebració dels actes fallers i es preveu la renovació de 200 metres de col·lector entre els carrers Còlon i Cirilo Amorós amb una duració de 6 setmanes.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella