ESPORTS
Thursday, November 22, 2018

Diumenge 25 conclou l’edició 2018 del circuit Divina Pastora de Carreres Populars

La regidora d'Esports, Maite Girau, ha valorat positivament l'evolució del circuit

El XIV Circuito Divina Pastora Seguros de Carreras Populares de València tanca esta temporada el pròxim diumenge 25 de novembre, amb la celebració de la VII Carrera Universitat de València-Servei d’Educació Física i Esports. La avinguda del Primat Reig serà el punt de partida d'esta última carrera de l'any.

La cita de diumenge 25 de novembre atraurà esportistes, familiars i estudiants a seguir l'última prova, que suposa la número 150 des que va començar el circuit. Al llarg d'un total de 5.335 metres, joves i majors competiran fins a la meta del campus de la Universitat de València. L'eixida prevista és a les 9.00 hores per als atletes preferents A, B, C i D; a les 9.04 hores per a la resta de corredors i a les 9.05 hores per als participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

Fins al moment, i després de la disputa de nou proves, en categoria femenina marxen al capdavant Alicia Álvarez, Pilar Villaplana i Eva Espinosa. En la categoria masculina, ocupen les tres primeres places Zacaria El Maataoui, Joshua Bellot i Vicente Villalba. Després de la finalització de la carrera, es duran a terme diferents proves per a menors, en la qual xiquetes i xiquets podran realitzar un recorregut en diferents categories, que van des dels 3 fins als 13 anys.

Els corredors podran inscriure's fins demà a través de la pàgina web oficial de la Fundació Esportiva Municipal. També, els participants en les modalitats de marxa a peu o nòrdica podran inscriure's presencialment el mateix dia de la carrera. L'import de les inscripcions anirà totalment destinat a l'Associació Fontilles per a la seua lluita contra l'exclusió social que patixen les persones malaltes i discapacitades.

La regidora d'Esports, Maite Girau, ha valorat de forma «molt positiva l'evolució del Circuit Popular de Carreras corresponent a 2018». A més, la participació femenina s'ha incrementat respecte a anys anteriors ja que de manera habitual són més les dones que s'apunten a les carreres. Un motiu més per a celebrar la major presència de dones en estes trobades esportives, de cara a la gala del pròxim mes de desembre que organitza la Fundació Esportiva, en el Complex Esportiu Cultural La Petxina.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella