Wednesday, July 21, 2021

Comença la campanya “Llisten València” que aposta per promocionar València com a destinació musical

La campanya, que consta de cartells, anuncis sonors i un vídeo promocional, està enfocada a promocionar l'oferta musical a València en els pròxims mesos, en els quals es duran a terme més de 100 concerts

Hui s'ha presentat la campanya Llisten València, que té l'objectiu de posicionar la ciutat de València com a destinació turística musical, una campanya en la qual participa, a més d'Ajuntament de València, Turisme Comunitat Valenciana i diferents associacions musicals.
El regidor de Turisme, Emiliano García, ha afirmat que “és una campanya que pretén posar en valor la música en directe i donar suport a eixa oferta musical que compleix amb totes les garanties i mesures de seguretat”, i ha destacat “la importància de continuar respectant els aforaments, les distàncies de seguretat, l'organització dels accessos, la digitalització de les entrades i la resta de normes que garanteixen la seguretat dels assistents”.
La campanya, que consta de cartells, anuncis sonors i un vídeo promocional, està enfocada a promocionar l'oferta musical a València en els pròxims mesos, en els quals es duran a terme més de 100 concerts i reforçar la imatge de València com a destinació musical. La campanya a nivell visual tracta de vincular l'oferta musical amb entorns emblemàtics de la ciutat. “Els cartells funcionen com un altaveu. És un missatge net i senzill, que es representa mitjançant una gràfica i permet associar la ciutat i la música, un missatge net i fàcil d'identificar” ha indicat el responsable de Music Republic, Rafa Adrián.
Listen València tracta d'unir sinèrgies entre el sector turístic de la ciutat de València i el sector musical, uns dels que més s'han vist afectats per la crisi sanitària, a través de la promoció de concerts i activitats musicals que servisquen com a reclam als turistes que visiten la ciutat de València.
El Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha destacat “l'esforç que ha fet el sector musical per a adaptar-se i afrontar la pandèmia, i ha reivindicat la importància de la música com a estratègia turística de la ciutat de València i de la Comunitat Valenciana”Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella