Friday, March 9, 2012

Calabuig destaca que les Falles y València guanyen en prestigi amb la candidatura a la Unesco

El portaveu socialista assegura que la declaració com a Patrimoni de la Humanitat suposarà pas endavat per a València

El portaveu municipal socialista, Joan Calabuig, ha destacat que la candidatura de les Falles 'suposa un pas endavant' perquè tant les festes josefines com la ciutat de València guanyen 'major promoció i prestigi'. Calabuig s'ha manifestat en estos termes davant dels mitjans de comunicació al finalitzar la mascletà per a valorar la decisió del Comité Espanyol de Patrimoni d'impulsar la candidatura de les Falles al títol de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, davant la Unesco.

Per al dirigent socialista es tracta “d'un pas endavant” que s’ha donat amb “gran unitat de totes les forces polítiques”, que ha treballat “totes juntes, sense distinció, en favor de la declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat”. Així, ha recordat que va ser el mateix Calabuig l'encarregat per part dels diputats socialistas “de presentar en el Congrés dels Diputats la PNL perquè El Govern d'Espanya protegira la candidatura de les Falles” i que va tindre “el suport immediat de la resta de formacions”.

En esta línia, ha subratllat que este reconeixement “és una palanca que servix per a donar major promoció a la festa fallera i que molts milions de persones coneguen les Falles, si és que no ho havien fet fins ara”. “No només té un efecte de prestigi per a la ciutat, sinó d'atracció perquè les pàgines web on apareixen les festes que gaudixen d'eixa distinció són vistes per milions de persones, que es convertiran en potencials visitants”, ha argumentat.

Calabuig ha insistit en el fet que la catalogació de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat “suposa un pas endavant” i ha assegurat que els valencians i valencianes “podem felicitar-nos perquè serà molt positiu per a València i per a les Falles”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella