OCUPACIÓ
miércoles, 25 de julio de 2018

Barris per l’Ocupació es consolida amb dotze centres d’ocupació a la ciutat

Sandra Gómez es reuneix amb el personal administratiu i d’orientació

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, s’ha reunit amb l’equip al complet del projecte Barris per l’Ocupació, de València Activa, per a abordar el funcionament dels diferents centres. Gómez ha agraït als treballadors i treballadores la tasca diària que realitzen i ha destacat “la important labor” que estos centres desenvolupen en cada barri, “oferint noves oportunitats a través d’un servici proper i personalitzat, totalment adaptat a les necessitats i característiques de cada persona aturada”. L’objectiu d’estos centres, que del començament d’any ençà han atés i assessorat 2.503 persones, és ajudar, assessorar i orientar les persones aturades de forma gratuïta i personalitzada.

L’equip de Barris per l’Ocupació, integrat per personal d’orientació i personal administratiu, “s’encarrega d’informar a les persones aturades o que busquen una millora d’ocupació, de tots els servicis que València Activa els oferix en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació, amb activitats com coaching i intermediació”, ha explicat Gómez. A més, les persones que així ho desitgen, “disposen d’un servici d’orientació professional on el personal tècnic dissenya un itinerari a mida”, ha afegit.

A açò cal sumar la promoció del desenvolupament local, ja que, segons ha apuntat la regidora, la xarxa Barris per l’Ocupació “pretén afermar-se en el teixit productiu i associatiu de cada barri, i adaptar-se així a les necessitats de la població en qüestió”.

Actualment, ja són dotze els centres de Barris per l’Ocupació situats en diferents zones de la ciutat, nou d’ells fixos (el Cabanyal, la Fonteta, Rojas Clemente, els Lleons, Emili Baró, Castella, Orriols, Patraix i Benicalap), i tres centres itinerants (la Torre, Benimàmet i Castellar). Així mateix, cal sumar la pròxima obertura d’un altre centre al barri de Malilla, amb l’objectiu de “donar cobertura als veïns i veïnes de tots els districtes de la ciutat”, ha assenyalat.

Del començament d’any ençà, els diferents centres de Barris per l’Ocupació han atés 2.503 persones aturades i han aconseguit 444 insercions. En estos mesos, els centres han gestionat 2.760 ofertes de treball.
Gómez ha ressaltat que des de València Activa “seguirem treballant” amb l’objectiu d’“augmentar les possibilitats de les persones que més ho necessiten a través de formació gratuïta i assessorament en matèria d’ocupació i formació”. L’objectiu és “aconseguir que València es convertisca en una ciutat d’oportunitats en la qual ningú es quede arrere”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella