Tuesday, April 9, 2019

Als carrers Salabert, Venerable Anyés, i Músic Gomis

Finalitzen les obres de reurbanització en els barris de Patraix i Safranar

Finalitzen els treballs en el districte de Patraix i l'objectiu del qual era «acabar amb taps urbanístics històrics, així com la millora de les infraestructures en diferents carrers dels barris de Patraix i Safranar».

En total s'han urbanitzat tres vies, tal i com ha detallat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià. En primer lloc, s'ha convertit en zona de vianants el carrer Salabert entre Marqués d'Elx, i Pinet i Humanista Mariner on, a més de la creació de nous escocells per a arbratge, s'ha derrocat un xicotet edifici, aconseguint així eliminar l'estrenyiment que presentava este tram.

D'altra banda, s'ha remodelat el carrer Venerable Anyés, des dels números 9 i 20 fins al final, afegint enrajolat de pedra per a prolongar el tram de calçada i la creació de nous escocells.

A més, s'ha urbanitzat el carrer Músic Gomis en el tram que discorre paral·lelament a la plaça de Benimarfull, i ara es completa el traçat del carrer amb àmplies voreres i arbratge on abans hi havia un descampat de terra en «males condicions», que servia de zona d'aparcament i que estava a desnivell amb esta plaça. També s'ha completat un tros de jardí que quedava per realitzar i s'ha donat continuïtat a este carrer, afavorint la connexió entre l'avinguda Arxiduc Carles i el carrer Campos Crespo, gràcies a la seua conversió en zona de vianants.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella