EMPRENIMENT
Thursday, November 22, 2018

Ajuntament i Universitat impulsen València Tech City com a referent d’un model econòmic intel.ligent

Sandra Gómez: «Estos convenis són més que necessaris perquè la innovació i el talent es consoliden com a part indispensable de la formació de l'alumnat»

«Posar en marxa accions conjuntes de promoció, formació i foment de la cultura emprenedora, així com mesures que faciliten la creació i consolidació de startups a València» són els objectius del conveni de col·laboració que han signat hui la regidora d'Ocupació, Sandra Gómez, i la rectora de la Universitat de València (UV), Mavi Mestre. «Amb este acord, pensat per impulsar el projecte València Tech City, volem que València siga una referència internacional en el desenvolupament de les noves economies que estan marcant el present de totes les ciutats i la nostra universitat té un paper fonamental en este àmbit», segons ha explicat l'edil al final de la reunió amb la rectora.

«A més -ha afegit- convenis de col·laboració com este són més que necessaris perquè cristal·litze la cultura emprenedora en l'àmbit educatiu i, així, la innovació i el talent es consoliden com a part indispensable de la formació de l'alumnat».

«I amb este acord, s'institucionalitza una relació de col·laboració entre València Activa i la UV que contribuirà a reforçar un entorn favorable per a la innovació i la generació i retenció de talent, claus perquè València es convertisca en una ciutat generadora d'oportunitats», ha recalcat la regidora, qui també ha asseverat que «gràcies al talent que es genera a les universitats valencianes podrem convertir-nos en l'eix mediterrani de la innovació, creant esta València Tech City que volem».

De la mateixa manera, l'acord contempla la possibilitat que ambdues entitats puguen buscar el suport financer o tècnic de terceres organitzacions o institucions per garantir el desenvolupament dels projectes o programes que decidixen posar en marxa.

«La universitat és una fàbrica de talent i, per tant, ha de tenir un paper actiu en tot el que estem treballant de cara al fet que València siga considerada com un dels grans referents en el camp de la innovació i en el desenvolupament de les noves tecnologies», ha defensat l'edil, que ha explicat que este conveni «se sume a totes les càtedres i convenis que hem impulsat al llarg d'esta legislatura».

En este sentit, ha assenyalat: «Entenem que la Universitat és la universitat de la ciutat; va ser fundada precisament pel nostre consistori i, per tant, volem que siga part activa de tots els programes i accions que desenvolupem com a Ajuntament de València».

Durant la reunió s'ha aprofitat, així mateix, per fer balanç d'altres de les col·laboracions que s'han produït entre l'Ajuntament i la UV.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella