Monday, September 2, 2019

AJUNTAMENT I EPSAR ACORDEN LES ACTUACIONS CONJUNTES EN MATÈRIA DE SANEJAMENT DURANT 2020

Estan previstes actuacions importants en els col·lectors, l'emissari de Vera o la depuradora de Pinedo

La regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, s'ha reunit este matí amb el gerent de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües (EPSAR), Enrique Lapuente. Esta trobada ha servit per a establir les bases de col·laboració entre la EPSAR i l'Ajuntament de València per als pròxims anys. Estan previstes actuacions importants en els col·lectors, l'emissari de Vera o la depuradora de Pinedo.

En esta primera reunió de la regidora Elisa Valía amb el gerent, Enrique Lapuente, i els principals responsables de la EPSAR, de la qual depenen la infraestructures de sanejament, s'ha acordat la planificació d'inversions per a 2020 per un import que ascendeix a 1.100.000 euros.

«A més hem acordat l'increment del pressupost de manteniment ordinari dels col·lectors de la ciutat», ha destacat Elisa Valía en concloure la reunió en el seu despatx de l'edifici de Tabacalera. D'altra banda, «l'Ajuntament de València s'ha compromés a finalitzar com més prompte millor la inspecció del col·lector sud per a poder valorar els treballs a realitzar i que es puguen destinar els recursos econòmics necessaris», ha afegit la regidora del Cicle Integral de l'Aigua.

En el cas del Col·lector Nord, la inversió és de més de 5 milions d’euros per la neteja i millora del tram que es competència de EPSAR i que coincideix amb el carrer Jesús Morante Borràs. Pel que respecta a la neteja d’aquesta infraestructura, s'ha netejat la totalitat del tram I, en les seues seccions d'aigües residuals (842m) i pluvials (842m), del tram II (200m), i parcialment el tram O i el tram III (des de Centre Comercial a Cano de la Molinera) (1.108m), conductes que s'integren en el denominat Col·lector Nord I-II-III la longitud total dels quals superen els 7.800m. El cost d'aquestes actuacions es va situar en els 10 milions d'euros i es van extreure mes de 6.000 tones de residus.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog Viure Ciutat VellaBlog Viure Ciutat Vella
Ciutat Vella en WikipediaCiutat Vella en Wikipedia
Facebook Ciutat VellaFacebook Ciutat Vella
Twitter Ciutat VellaTwitter Ciutat Vella
Valencia CentroValencia Centro
Youtube Ciutat VellaYoutube Ciutat Vella